De Wijkbussen

De wijkbus heeft voor het vervoer van haar klanten 2 personenbussen waarvan 1 rolstoelbus en 2 personenauto’s tot haar beschikking. De voertuigen zijn helemaal toegerust voor het comfortabel vervoeren van 55- plussers en mensen met een beperking vanaf 18 jaar.

 Ons wagenpark

Wettelijk is de bus verplicht binnen de grenzen van Hoogvliet en Pernis te rijden om oneigenlijke concurrentie met beroepsorganisaties te voorkomen. De Wijkbus rijdt daarom alleen in alle wijken van Hoogvliet en in Pernis. Buiten Hoogvliet en Pernis rijdt de Wijkbus alleen naar alle ziekenhuizen in Rotterdan en/of Spijkenisse.

U kunt de Wijkbus gebruiken voor allerlei dagelijkse activiteiten, zoals een bezoek aan de kapper of supermarkt, maar ook voor een bezoekje aan familie, vrienden, maaltijdprojecten, dagopvang of de bingo. U kunt ook met de Wijkbus naar de huisarts, fysiotherapeut en naar alle ziekenhuizen in Rotterdam en/of Spijkenisse.

Uw rollator meenemen of een tas met boodschappen is geen probleem. De chauffeurs vPlattegrondan de Wijkbus helpen u en zorgen voor een comfortabel vervoer. Ook voor groepsvervoer kan men gebruik maken van de Wijkbus. Leden van de Wijkbus kunnen altijd hun vaste begeleider tegen betaling meenemen. Hij/zij hoeft geen lid van de Wijkbus te zijn.